pexels rdne stock project

Wij vinden het belangrijk dat de gezondheidszorg in Nederland toegankelijk en beschikbaar blijft voor iedereen.

We houden ons daarom bezig met actuele thema’s en vraagstukken, zoals passende zorg, het opzetten van zorgnetwerken, bekostiging van zorg en innovatie en digitalisatie.

Medewerkers en management 

Wat we doen

Onze consultants zetten zich in als interimmanager, verandermanager, projectleider of bieden operationele ondersteuning. Dit doen we bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgkantoren en de overheid. Op deze manier verbreden we ons perspectief en kunnen we onze expertise en kennis delen.  

Easy Consultancy draagt bij aan een duurzame toekomst in de zorgsector door verbeteringen bij onze opdrachtgevers te begeleiden en de samenwerking binnen en tussen teams te versterken. 

Onze expertise

Om resultaten op actuele thema’s te behalen geloven wij dat flexibiliteit in het management van werknemers belangrijk is. Wanneer je dit slim inricht, heb je als organisatie ruimte om aandacht en energie te besteden aan taken die er het meest toe doen, zoals het verbeteren van de zorg zelf. We hebben dan ook ervaring met het inrichten van projectmanagement, inspirerend en faciliterend leiderschap, zelforganisatie en verandermanagement. 

De organisatie van zorg verandert constant. Nieuwe vormen van bekostiging of wet- en regelgeving betekenen een enorme omschakeling voor zorginstellingen. Wij ondersteunen bij het maken van passend beleid, zodat veranderingen zo soepel mogelijk verlopen. Dit doen wij op zowel strategisch als tactisch niveau, met onze kennis over de verschillende financieringsvormen in de zorg.  

Beleidsthemas in de zorg

Meer informatie?