Innovatie en digitalisatie in de zorg

Wil jij werken bij Easy?

Werken aan uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers in de energie- en zorgsector. Tijd voor plezier én ontwikkeling. Leren van andere experts binnen het vak. Met andere woorden: wij creëren voor jou de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Word jij onze nieuwe Business Consultant?

Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Vacature Business Consultant Energie

Business Consultant in de energie
Als Business Consultant Energie ben je onderdeel van de vernieuwing die de energietransitie met zich meebrengt. Een groot deel van je tijd ga je aan de slag voor onze klanten in de energiesector.

Heb je nog niet veel ervaring in de sector? Geen zorgen, wij nemen je mee in alles wat je moet weten. Je gaat aan de slag met projecten op het gebied van procesverbetering, projectmanagement of het begeleiden van een organisatorische verandering in de rol van bijvoorbeeld product owner, projectleider of business analist. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we een verbeterde en geborgde situatie achterlaten waarmee onze klanten tevreden en succesvol blijven. 

Wie ben jij?
Als Easy Consultant werk je pragmatisch, heb je een passie voor je werk en ben je continu op zoek naar verbetering en duurzame vernieuwingen. Je bent ondernemend, communicatief vaardig en je hebt affiniteit met de energiesector. Daarnaast heb je een afgeronde HBO of WO opleiding. 

Wat bieden wij?
Je bent onderdeel van een klein en hecht team van enthousiaste consultants met een gezamenlijke passie voor verbeteren. Bij Easy Consultancy vinden wij het belangrijk om tijd te besteden aan kennisopbouw en -deling. Zo komen we elke maand bij elkaar om iets nieuws te leren en elkaar naar een hoger plan te tillen. Daarnaast maken we ruimte in de agenda’s vrij voor leuke uitjes en samen met jouw collega’s de ambities van Easy Consultancy verder te realiseren.

En daarbij ook: 

  • Een ondernemende functie met betekenis binnen de energiesector 
  • Goede arbeidsvoorwaarden inclusief 30 vakantiedagen 
  • Laptop, smartphone en elektrische leaseauto 
  • Ruime aandacht voor persoonlijke groei en een goede ‘work life balance’
  • Verbinding met je Easy-collega’s, veel leuke (buitenland) uitjes en activiteiten waar plezier, ontspanning en humor voorop staan 

Solliciteren? Denk jij dé consultant te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV via e-mail naar werken@easy-consultancy.com of neem voor meer informatie contact op met Dennis van de Grift. 

Vacature Business Consultant Zorg

Business Consultant in de zorg
De opdrachten die je gaat doen zijn gericht op Business consulting, projectmanagement, beleidsadvies en implementatie en indien meer ervaren ook op interim-management, programma- en verandermanagement. 

Bij onze opdrachtgevers denk je mee over op te lossen knelpunten, organisatievraagstukken, procesoptimalisatie en veranderkunde. 

Je brengt organisatiestructuren in kaart, schetst de uitdagingen en onderliggende oorzaken en zorgt dat het plan van aanpak past bij de behoefte van de organisatie. 

Zo maak je een positieve impact in de zorgsector! 

Strategische thema’s 
Binnen de zorg zijn een aantal impactvolle en strategische thema’s te onderscheiden waarop Easy Consultancy zich momenteel richt. Dit zijn de uitdagingen ten aanzien van medewerkers en management, veranderingen ten aanzien van bekostiging van de zorg, implementatie van beleidsregels en innovatie en digitalisatie. 

Wie ben jij? 
Je bent proactief, kwaliteitsgericht en maakt graag impact. Je maakt makkelijk contact en bent positief ingesteld en communicatief vaardig. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een klein team en brengt daarin je eigen kennis, netwerk en vaardigheden mee. 

Je hebt kennis over en tenminste enkele jaren ervaring met in ieder geval één van de strategische thema’s waar wij ons op richten. Je bent in het bezit van een HBO- of WO-diploma (bijv. Gezondheidswetenschappen, Beleid- en Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde). Ook ben je bereid om binnen Nederland te reizen. 

Wat bieden wij? 
We zijn een kleine en platte organisatie waar ieders inbreng meetelt. Je bepaalt samen met deze collega’s de richting van de organisatie. 

Bij Easy Consultancy heb je: 

  • Een ondernemende functie met betekenis binnen de zorgsector 
  • Goede arbeidsvoorwaarden inclusief 30 vakantiedagen
  • Laptop, smartphone en elektrische leaseauto
  • Een individueel en groepsbudget voor opleiding, veel vrijheid en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en het indelen van je werk/privé-balans 
  • Verbinding met je Easy-collega’s, veel leuke (buitenland) uitjes en activiteiten waar plezier, ontspanning en humor voorop staan 

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact op met Matthijs Kropman of stuur meteen je CV en motivatie via werken@easy-consultancy.com