Innovatie en digitalisatie in de zorg

Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan, waarin je autonomie hebt en waar tijd is voor plezier en ontwikkeling? Kom dan werken bij Easy Consultancy! Bij ons ga je aan de slag met uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Daarnaast krijg je de kans om ontzettend veel te leren van andere experts binnen het vak. Wij creëren voor jou de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Word jij onze nieuwe Business Consultant? 

Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Vacature Business Consultant Energie

Business Consultant in de energie
Als Business Consultant Energie ben je onderdeel van de vernieuwing die de energietransitie met zich meebrengt. Een groot deel van je tijd ga je aan de slag voor onze klanten in de energiesector.

Heb je nog niet veel ervaring in de sector? Geen zorgen, wij nemen je mee in alles wat je moet weten. Je gaat aan de slag met projecten op het gebied van procesverbetering, projectmanagement of het begeleiden van een organisatorische verandering in de rol van bijvoorbeeld product owner, projectleider of business analist. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we een verbeterde en geborgde situatie achterlaten waarmee onze klanten tevreden en succesvol blijven. 

Wie ben jij?
Als Easy Consultant werk je pragmatisch, heb je een passie voor je werk en ben je continu op zoek naar verbetering en duurzame vernieuwingen. Je bent ondernemend, communicatief vaardig en je hebt affiniteit met de energiesector. Daarnaast heb je een afgeronde HBO of WO opleiding. 

Wat bieden wij?
Je bent onderdeel van een klein en hecht team van enthousiaste consultants met een gezamenlijke passie voor verbeteren. Bij Easy Consultancy vinden wij het belangrijk om tijd te besteden aan kennisopbouw en -deling. Zo komen we elke maand bij elkaar om iets nieuws te leren en elkaar naar een hoger plan te tillen. Daarnaast maken we ruimte in de agenda’s vrij voor leuke uitjes en samen met jouw collega’s de ambities van Easy Consultancy verder te realiseren.

En daarbij ook: 

 • Een ondernemende functie met betekenis binnen de energiesector 
 • Goede arbeidsvoorwaarden inclusief 30 vakantiedagen 
 • Laptop, smartphone en elektrische leaseauto 
 • Ruime aandacht voor persoonlijke groei en een goede ‘work life balance’
 • Verbinding met je Easy-collega’s, veel leuke (buitenland) uitjes en activiteiten waar plezier, ontspanning en humor voorop staan 

Solliciteren? Denk jij dé consultant te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan met jouw motivatie en CV via e-mail naar werken@easy-consultancy.com of neem voor meer informatie contact op met Dennis van de Grift. 

Vacature Business Consultant Zorg

Business Consultant in de zorg  (Junior/Medior)

Bij onze opdrachtgevers denk je mee over op te lossen knelpunten, organisatievraagstukken, procesoptimalisatie en veranderkunde. Het is dus van belang om goed te luisteren, samen te vatten en door te vragen.

Vaak weten mensen wel waar de knelpunten zitten en hebben ook wel een idee over de oplossing, maar aan het daadwerkelijk realiseren komt men niet toe. Dit kan allerlei oorzaken hebben die je zichtbaar kunt maken en samen met de klant kunt gaan oplossen.

Aan het eind van het traject is dan niet alleen het knelpunt opgelost, maar heeft de klant een manier geleerd om dit zelf de volgende keer weer te doen.

Rollen die je gaat vervullen zijn die van project-lid, projectleider, maar ook kun je tijdelijk een medewerker vervangen. Ook als je een medewerker vervangt ben je bezig om te kijken of het werk verbeterd kan worden.

Je bekijkt altijd hoe de organisatie in elkaar steekt, hoe de processen lopen en waar de uitdagingen zitten. Mogelijk wordt dat je volgende opdracht of ga je naast je werkzaamheden in het proces, ook een project doen om het proces te verbeteren.

Onze klanten

We zijn voornamelijk werkzaam bij ziekenhuizen, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, zorgkantoren en beleidsmakers.

De afdelingen waar we voor werken zijn vaak gericht op de bedrijfsvoering of ondersteunende processen. Bijvoorbeeld Klantondersteuning, Projectenbureau, Zorgadministratie, Internal audit, Financiën of Bedrijfsvoering. Onze Senior Consultants worden ook ingezet als interim-manager of op organisatie brede opdrachten. Bijvoorbeeld het implementeren van een EPD of grote beleid- en organisatieveranderingen.

Wie ben jij?

Je bent proactief, kwaliteitsgericht en hebt plezier in verbeteren. Je maakt makkelijk contact en bent positief ingesteld en communicatief vaardig. Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een klein team en brengt daarin je eigen kennis, netwerk en vaardigheden mee.

Je hebt kennis over en tenminste enkele jaren ervaring in de zorg. Je bent in het bezit van een HBO- of WO-diploma  (bijv. Gezondheidswetenschappen, Beleid- en Organisatiewetenschappen, Bedrijfskunde). Ook ben je bereid om binnen Nederland te reizen en je vindt het leuk om steeds weer nieuwe mensen te leren kennen.

Wat bieden wij?

We zijn een kleine en platte organisatie waar ieders inbreng meetelt. Je bepaalt samen met deze collega’s de richting van de organisatie.

Bij Easy Consultancy heb je:

 • Een ondernemende functie met betekenis binnen de zorgsector,
 • Salaris incl. beloning voor inzet: Junior tussen €2500,- en €4000,- Medior tussen €3500,- en €5500,-
 • Aanvullende bonusregelingen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, 30 vakantiedagen,
 • Laptop, smartphone, elektrische leaseauto,
 • Een individueel en groepsbudget voor opleiding, veel vrijheid en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en het indelen van je werk/privé-balans.
 • Verbinding met je Easy-collega’s, veel leuke (buitenland) uitjes en activiteiten waar plezier, ontspanning en humor voorop staan.

Ben je enthousiast en wil je meer weten? Neem dan contact op of stuur meteen je CV en motivatie via LinkedIn of via werken@easy-consultancy.com