pexels kindel media

De energiesector verandert. Dit brengt kansen en tegelijkertijd ook uitdagingen met zich mee.

Easy Consultancy helpt organisaties uit de energiesector met hun dagelijkse processen en uitdagingen. Daarbij leveren we net iets meer dan van ons wordt verwacht. 

Medewerkers en management 

Wat we doen

Met volle toewijding helpen wij bedrijven in de energiesector met dagelijkse processen en uitdagingen. Hierbij bieden wij operationele ondersteuning, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Ook helpen we met het structureel verbeteren van kernprocessen met innovatieve methoden zoals lean en procesmapping. Zo dragen we bij aan een toekomst waarin schone energie voor steeds meer mensen toegankelijk wordt.  

We begeleiden met onze enthousiaste collega’s complexe projecten door middel van een projectmatige en duidelijke aanpak waarbij we de samenwerking zoeken met alle verschillende stakeholders. Wij zijn getraind en gecertificeerd in de meest bekende projectmanagement methodes, waaronder Prince II, Agile Scrum en SaFe. 

Easy Consultancy draagt bij aan een duurzame toekomst in de energiesector door veranderingen bij onze opdrachtgevers te begeleiden en de samenwerking binnen en tussen teams te versterken. 

Onze expertise

Wij kennen de energiemarkt en zijn expert op het gebied van processen binnen de energieketen, doordat we veel ervaring hebben opgedaan bij netbeheerders, energieleveranciers en andere innovatieve spelers binnen de branche. Onze nieuwsgierige collega’s houden elkaar altijd op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen de energietransitie. 

Elektrisch vervoer is een actueel thema welke grote impact heeft binnen de energietransitie. Easy consultancy kent de processen binnen deze keten en weet welke ontwikkelingen er spelen. Wij kennen de relevante spelers en met welke vraagstukken zij zitten. Van de autofabrikanten tot aan de netbeheerders. 

De energietransitie is in volle gang en brengt vele uitdagingen met zich mee. Wij hebben naast onze algemene kennis van de sector ook specifieke kennis over thema’s van de energietransitie zoals de schaarste op het energienet en decentralisatie van het energiesysteem. 

Elektrisch Vervoer EV in energie

Meer informatie?