Easy consultancy draagt bij aan een duurzame toekomst in de zorg- en energiesector.

Dit doen we door samen met onze opdrachtgevers complexe veranderingen in eenvoudige stappen te realiseren. Met onze enthousiaste collega’s voeren wij interim- en consultancy-opdrachten uit met aandacht voor de mens.

easy consultancy sfeer

Ontstaan

“Waarom beginnen we niet samen een bedrijf?”, was het voorstel toen ze beiden werkzaam waren in de energiesector en hun ondernemershart ging kloppen. Zo zijn Eric Knoester en Tim Smal samen begonnen.  

De energiesector is in transitie en er zijn continu nieuwe ideeën en ontwikkelingen noodzakelijk om vraag en aanbod van energie bij elkaar te kunnen blijven brengen. Efficiënt werken is het motto. Dit bleek ook in de zorg zo te zijn toen Tim rondliep in een ziekenhuis en de stapels dossiers op karretjes over de gang verplaatst werden. Ook zag hij de computer op de gang waar steeds iedereen gebruik van moest maken. Om over de printer en de fax nog maar te zwijgen. “Dit kan toch ook efficiënter”, dacht hij.  

Vanuit schaarste hebben beide sectoren vergelijkbare uitdagingen, vergelijkbare oplossingen en een maatschappelijk belang. Dit werd de “purpose”, het belangrijkste doel van Easy Consultancy. 

Steeds meer goede mensen verbinden zich aan Easy Consultancy om gezamenlijk een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst voor de zorg- en energiesector in Nederland.  

Ons team

Verbeteren, verbinden en vernieuwen zit in ons bloed. We zijn altijd op zoek naar hoe het beter kan en bedenken dan een manier om dat doel te bereiken. We willen onszelf en anderen uitdagen om er het maximale uit te halen. Ieder op zijn eigen manier en in balans met onze andere levensdoelen. We zijn professioneel maar ook pragmatisch. Als de oplossing nog niet bestaat, dan is hij nog niet bedacht! 

Ons team

Dennis

In de energiemarkt zet ik mij in met een proactieve en leergierige houding. Door mijn opgedane ervaring in verandermanagement en het optimaliseren van processen ben ik breed inzetbaar. Mijn sterkte zit in het verbinden van mensen en het vermogen om meerdere stappen vooruit te denken. Het geeft veel energie als mensen zelf aan de slag kunnen met een verbeterslag in hun werk. Naast mijn inzet in de energiemarkt ben ik ook verantwoordelijk voor onze energiecollega’s bij Easy Consultancy. De combinatie van opdrachten doen bij onze klanten en het stimuleren van de ontwikkeling van onze collega’s is een toffe uitdaging. 

Eric

Van nature ben ik iemand die graag zaken in beweging brengt en tot een resultaat laat komen. Voor mij is de sfeer waarin dit plaatsvindt belangrijk. Naast kennis, kunde en ervaring speelt ook het onderbuikgevoel een belangrijke rol. Nadat ik vele jaren actief ben geweest in de energiebranche heb ik inmiddels de nodige ervaring in de zorg en bij de overheid opgedaan. Leuk is dat de eerder opgedane ervaring hier zeer toepasbaar is en soms tot eye-openers leidt door zaken vanuit een andere invalshoek te benaderen. Dit alles komt samen in de wijze waarop ik projecten en teams aanstuur en resultaten bereik. 

Laurens

Met mijn analytische blik en toegankelijke persoonlijkheid ga ik geen uitdaging uit de weg om de zorg te verbeteren. Kwalitatief hoogstaande en betaalbare zorg voor iedereen; dat is een doel waar ik energie van krijg. Bij mijn opdrachtgevers pak ik kennis snel op, waardoor ik kwaliteit met een tastbaar resultaat lever. Ik ben in te zetten als projectmanager en teamleider en denk ook graag mee over procesverbetering en een optimale inzet van data. Door mijn hands-on mentaliteit ben ik snel inzetbaar, maar bij alle opdrachtgevers houd ik oog voor een mensgerichte aanpak.  

Lisette

Met een gestructureerde en projectmatige aanpak begeef ik mij op het vlak van zorgcontrol, beleidsadvies en AO/IB in zorginstellingen en bij beleidsmakers. Ik schakel gemakkelijk tussen verschillende niveaus in de organisatie en weet vraagstukken met een nieuw perspectief aan te pakken. Werken bij Easy biedt veel afwisseling en geeft me de mogelijkheid met verschillende ontwikkelingen in de zorg bezig te zijn. Ik lees artikelen, opiniestukken en rapportages en probeer deze in het grote geheel te plaatsen en te vertalen naar het werk. De klant ontzorgen zodat er ruimte is voor verbetering; daar ga ik voor! 

Margo

De energietransitie is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Ik draag daar graag aan bij door nieuwe, duurzame energieproducten te ontwikkelen en innovatie- en verbeterprojecten te leiden. Ik ben ervaren met Lean Start up en Agile Scrum en ben goed in verbinden: met collega’s, van klantenservicemedewerkers tot directieleden, en met klanten, zowel zakelijk als consument. Het liefst heb ik een rol waarin ik marketing en techniek met elkaar verbind. De behoefte van de klant is voor mij altijd het uitgangspunt voor een technische oplossing. Leren en nieuwe ervaringen opdoen zijn mijn drijfveren, zowel in werk als privé.

Priscilla

Het is heel leuk om mensen en teams te motiveren in beweging te komen, zodat zij zelf voor verandering kunnen zorgen. Ik ben in staat continu mogelijke verbeteringen te signaleren en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Werken als senior consultant bij Easy is voor mij een ideaal vertrekpunt om uitdagende projecten binnen de zorgsector uit te voeren. Mijn ervaring met het adviseren van bestuur en management over strategische implementaties, sturen op resultaten, projectmanagement en procesinrichting zet ik in om mijn persoonlijke missie te realiseren; de zorg ondersteunen en toegankelijk houden. Zelforganiserend werken, continu verbeteren en persoonlijk leiderschap staan hierbij centraal! 

Tim

Waar ik energie van krijg is organisaties helpen door met een bedrijfskundige blik alle meerwaarde uit de energietransitie te halen. Organisaties helpen om toekomstbestendiger te worden, nieuwe markten aan te boren of innoverende business modellen te ontwikkelen is waar het voor mij om draait. Ik geloof dat door problemen analytisch, holistisch en met een verse blik te benaderen er in elk obstakel een kans schuilt. Die kans benut ik door de leiding te nemen met een gestructureerde aanpak om altijd tot een duurzaam resultaat te komen. Hierin ben ik met mijn ervaring als analist, planner en marketeer de verbinder tussen alle stakeholders.

Tim

Door mijn inzet als informatiemanager bij verschillende opdrachtgevers in de energiemarkt heb ik een duidelijke visie ontwikkeld over de optimale samenwerking tussen business en IT. Mijn theoretische en praktische kennis van zowel technische als functionele aspecten van data architecturen zet ik hierbij in. Door een gedragen en vooral goed uitvoerbare strategie te ontwikkelen bij de klant is het mogelijk een goede aansluiting te vinden tussen de bedrijfsvoering en de inzet van IT. Ik heb als senior consultant veel ervaring als scrummaster en met een pragmatische blik zorg ik voor langetermijnresultaten in elk project.