Easy consultancy zoekt naar de eenvoud in het bereiken van een doel.

Missie  
“Met haar dienstverlening helpt Easy Consultancy ondernemingen met een maatschappelijke functie te verbeteren om zo hun diensten duurzaam toegankelijk te houden voor de maatschappij.”  

Visie  
“Easy Consultancy richt zich op bedrijven, instellingen en overheden binnen energie en zorg. Easy helpt klanten zich te focussen op hun kerntaken door een unieke combinatie van sectorkennis, managementvaardigheden en business consultancy oplossingen.”

easy consultancy sfeer

Over ons

Easy Consultancy is een benaderbare en laagdrempelige organisatie. De opdrachten die we doen richten zich op interim-management, programma- en verandermanagement, business consulting, projectmanagement en beleidsadvies. Bij onze opdrachtgevers denken we mee over op te lossen knelpunten, organisatievraagstukken, procesoptimalisatie en veranderkunde. We brengen organisatiestructuren in kaart, schetsen de uitdagingen en onderliggende oorzaken en zorgen dat het plan van aanpak past bij de behoefte van de organisatie. Met onze projectmanagers dragen we zorg voor het behalen van de doelstellingen.

Ons team

Chantal

Ik geniet van de dynamiek van uitdenken, beginnen en verbeteren die uiteindelijk tot concrete vooruitgang leidt. De kunst van samenwerking en leiderschap is waar ik me hard voor maak omdat ik geloof dat het de grootste doorbraken oplevert. In de Zorg krijgt samenwerking een nieuwe context wat vraagt om een doordachte en tegelijkertijd vliegende aanpak. Die uitdaging grijp ik graag aan. Ik heb organisaties in het publieke en private domein begeleid in de start en doorontwikkeling van domein-overschrijdende samenwerkingsverbanden. Dat leverde succes- en ook leermomenten op. Deze ervaringen hebben me gemotiveerd om onderzoek te doen naar de werking van netwerken en hoe leiders en professionals dit tot een succes kunnen maken. Want ja, er gebeurt al heel veel, maar hoe bereiken we een echte doorbraak in het zorgsysteem en wat is daarvoor nodig?

Geweldig om die kennis ook in te zetten in de zorg. 

Dennis

Ik ben een proactieve, leergierige en resultaatgerichte professional met veel ervaring in de energiemarkt. Mijn sterkte zit in het verbinden van mensen en het vermogen om meerdere stappen vooruit te denken. 

Eric

Van nature ben ik iemand die graag zaken in beweging brengt en tot een resultaat laat komen. Belangrijk hierbij voor mij is de sfeer waarin dit plaatsvindt. Naast kennis, kunde en ervaring speelt ook het onderbuikgevoel een belangrijke rol. Na vele jaren in de energiebranche actief geweest te zijn heb ik de nodige ervaring in de zorg en overheid opgedaan. Leuk is dat de eerder opgedane ervaring hier zeer toepasbaar is en soms tot eye-openers leidt door zaken vanuit een andere invalshoek te benaderen. Dit alles komt samen in de wijze waarop ik projecten en teams aanstuur en resultaten bereik. 

Laurens

Ik ben een mensgerichte projectmanager en teamleider met een hart voor procesverbetering. Met mijn analytische blik en toegankelijke persoonlijkheid ga ik geen uitdaging uit de weg om de zorg te verbeteren. Kwalitatief hoogstaande en betaalbare zorg voor iedereen; dat is waar ik energie van krijg. Ik pak kennis snel op, ben hands-on en houd van kwaliteit met tastbaar resultaat. 

Lisette

Met een gestructureerde en projectmatige aanpak begeef ik mij op het vlak van Finance & Control en beleidsadvies in zorginstellingen en bij overheden. Ik schakel gemakkelijk tussen verschillende niveaus in de organisatie en weet vraagstukken met een nieuw perspectief aan te vliegen. Een beetje omdenken kan soms geen kwaad! Werken bij Easy biedt veel afwisseling en geeft me de mogelijkheid met verschillende ontwikkelingen in de zorg bezig te zijn. Ik lees artikelen, opiniestukken, kamerbrieven en rapportages en probeer deze in het grote geheel te plaatsen en te vertalen naar het werk. De klant ontzorgen zodat deze zich kan verbeteren is wat ik het liefste doe. 

Marjolein

In een tijd waarin de energiewereld complexer is dan ooit zullen we samen moeten zoeken naar manieren om snel en effectief te veranderen terwijl onze netten en energiestromen stabiel moeten blijven. Hierbij ontstaan vraagstukken die over de grenzen van energieorganisaties gaan zoals congestie, flexibiliteit, nieuwe wet,- en regelgeving, maar ook nieuwe energie bronnen en vraagstukken die we nu nog niet voor mogelijk houden maar volgende week realiteit kunnen zijn.  Snel kunnen inspelen op die verandering is essentieel en wordt naast techniek voornamelijk mogelijk gemaakt door talent. Het neerzetten van de juiste omstandigheden om talent optimaal te benutten en door te ontwikkelen is belangrijker dan ooit. Daar maak ik het verschil door met een gezonde dosis lef, veel creativiteit en enthousiasme te focussen op het gedrag dat in complexe en veranderende organisaties nodig is. Door te inspireren en te verbinden over de grenzen van teams en organisaties heen breng ik talent samen op het juiste moment om zo sneller verandering te realiseren. Zo draag ik bij aan effectieve veranderingen die de energietransitie versnellen.

Matthijs

Ik weet als interim-manager bedrijfsvoering, programma- en verandermanager op kundige wijze pijnpunten in mens en organisatie bloot te leggen en samen met u aan te pakken! Vele zorginstellingen zijn samen met mij een verandertraject ingegaan om mensen, processen, systemen en data beter op elkaar af te stemmen. Tevens ben ik als Manager zorg binnen Easy Consultancy verantwoordelijk voor het zorgteam en de impact die het team maakt om de zorg in Nederland toegankelijk en betaalbaar te houden. 

Priscilla

Ik vind het leuk om mensen en teams te motiveren in beweging te komen zodat zij zelf voor verandering kunnen zorgen. Ik ben in staat continu mogelijke verbeteringen te signaleren en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Het werken als senior consultant bij Easy Consultancy is voor mij het ideale vertrekpunt om van daaruit uitdagende projecten binnen de zorgsector te mogen uitvoeren. Het is mijn persoonlijke missie om de zorg te ondersteunen en duurzaam toegankelijk te houden. Ik heb ervaring in het adviseren van bestuur en management over strategie-implementatie, resultaat sturing, leanmanagement, projectmanagement en procesinrichting. Ik ben een groot voorstander van zelforganiserend werken en help zorgorganisaties graag deze (cultuur)transitie in te zetten. Duurzaam samenwerken, continu verbeteren en persoonlijk leiderschap staan hierbij centraal. Thema’s waarin ik vanuit mijn expertise én drijfveren graag aan bijdraag! 

Tim

Als informatiemanager heb ik een duidelijke visie over hoe business en IT beter kunnen samenwerken op basis van een gedragen en vooral uitvoerbare strategie. Daarnaast ben ik een ervaren scrummaster.   

Willem

Vanuit inhoud organisaties helpen om de (energie) transitie te doorgaan, daar krijg ik energie van. Dit kan variëren van het ontwikkelen en implementatie van nieuwe diensten bij (elektrische) mobiliteitsaanbieders tot het verbeteren van processen bij netbeheerders of energieleveranciers. Meestal vanuit een verbindende rol tussen mens en techniek. Gedurende mijn tijd bij een van de groenste energieleveranciers van Nederland is mijn duurzaamheidshart sneller gaan kloppen en ben ik blij dat ik, vanuit de organisatie waarvoor ik nu werk, kan bijdragen aan een duurzamere en dus betere toekomst voor de huidige en volgende generaties. Mijn realisatiekracht ondersteun ik met goede analytische vaardigheden en uitgebreide kennis van zowel de energie- als e-mobility markt.