easy consultancy sfeer zorg en energie

Wij vinden het belangrijk en noodzakelijk dat de gezondheidszorg in Nederland ook in te toekomst, toegankelijk en beschikbaar blijft.

Ons team van Business Consultants Zorg zijn met veel positieve energie en motivatie, inzetbaar als Interim-manager, Verandermanager/-coach, Projectleider of als Operationele ondersteuner om hier aan bij te dragen.

Medewerkers en management 

Wat we doen

Wij richten ons op het doelmatig inrichten van de zorg administratieve, bedrijfskundige en organisatorische kant van de zorg door te ondersteunen bij:

  • Het doelmatig inzetten van medewerkers en management door talenten op de juiste manier tot hun recht te laten komen en verschillende vormen van samenwerking te implementeren.
  • Het doelmatig ontwikkelen, vertalen, eigen maken en doorvoeren van de noodzakelijke ontwikkelingen in (landelijk) beleid
  • Het doelmatig ontwikkelen, implementeren en operationeel ondersteunen van veranderingen in bekostiging en zorgadministratie
  • Het leiden, opschalen en ondersteunen van innovatie en digitalisatie

We doen dit voor beleidsmakers, zorgverzekeraars/zorgkantoren, ziekenhuizen en zorgaanbieders zodat uiteindelijk zorgprofessionals zich kunnen blijven richten op zorg en gezondheid.

Meer informatie?

Vul ons contactformulier in en vraag naar Dennis van de Grift (Energie)